الاثنين، 22 أغسطس 2011

البسبوسة من مطبخى

من طرف حبة لولى في السبت 13 أغسطس 2011 - 15:05



المقادير :

2 ك سميد 1ك جوزهند
2/1 ك زبدة 1ك زبادى
ام/ص بيكينج باودر 2/1 ك سكر


الطريقة :

اخلطى السميد +جوزالهند+الباودر +السكر
بعدين ضيفى الزيدة واخلطيهم كويس وبعدين الزبادى اخر حاجة
اخلطيهم مع بعض كويس
ادهنى الصينية زين ونزلى فيها الخليط ودى شكلها بعد مافردتها فى الصينية





وبعدين ندخلها فرن ساخن


الشربات :

1ك سكر +اك ماء

نحطه على النار يغلى من 5 الى 10 دقايق وبعدين ننزله ونضيفله الفانيليا
هى بتبقى سكرها حلويعنى مضبوط لو حابها سكرها عالى زودى السكر فى الشربات



ودى شكلها بعد ما طلعت من الفرن وسقيتها الشربات



وده لاول عاشقة هترد عليا
بيضحك بيضحك بيضحك



_________________

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق